Nonstop
Non-stop music
Now on air:
Walking On Cars
Speeding Cars
Previously:
DJ Tiesto
Lethal industry (radio edit)
Coming up:
E-Craig
The Beat Goes On

Poll van deze maand:
Wat doe jij het liefst op facebook?

Spammen met nutteloze berichten
Vrienden verzamelen
Foto\'s erop gooien
Niks
Moet nog inschrijven
 
Schrijf je in voor de kickitradio-nieuws brief!

Laatste nieuws
Is Akon nog steeds lonely?
04-09-2020 15:05

Al hoor je de laatste jaren nog maar weinig over Aliaune Damala Badara Akon Thiam, zoals Akon echt heet, hij heeft alles behalve stilgezeten.
Los van de muziek die hij de afgelopen jaren (zonder groot succes) maakte, heeft Akon (nu 47) zich met van alles bezig gehouden. Je kan hem wel de koning van de nevenfuncties noemen, z druk is Akon met al zn side projects.

Akon City

Akon had een kledinglijn, produceerde voor de grootste artiesten (van Michael Jackson tot Snoop Dogg), zorgde voor elektriciteit in meerdere Afrikaanse landen, kocht een diamantmijn, overwoog mee te doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, begon een stichting die Afrikaanse kinderen naar school helpt en deed nog heeeeeeel veel meer.

Het meest bijzondere dat Akon doet naast muziek maken? Z'n eigen stad stichten in Senegal!
Niet zomaar een stad, maar een hypermoderne toeristenstad die helemaal draait op een cryptomunt: Akoin.
De aanleg van de stad Akon City moet in 2021 beginnen en het project zou zo'n 5 miljard euro gaan kosten. (Succes ermee!)


Vrouw(en) en kinderen


Terug naar de vraag waar het om draait: is Akon nog steeds Mr. Lonely, of is hij nu eindelijk gelukkig? Dat hij niet eenzaam is, weten we bijna zeker. Akon heeft namelijk verschillende vrouwen bij wie hij ook weer meerdere kinderen heeft. Hoeveel het er precies zijn is niet duidelijk, want nadat hij in 2007 in een interview vertelde dat hij 6 kinderen had bij 3 verschillende vrouwen, kreeg hij bakken kritiek over zich heen. Daarna leek het Akons manager verstandiger als hij maar niet meer over zn kijk op monogamie zou praten.
Toch heeft Akon in een kort interview in 2013 nog wel gezegd dat 'Vrouwen niet zijn gemaakt om zich voort te planten met meer dan n partij... mannen wel.' Mannen zouden er volgens de zanger niks aan kunnen doen dat ze soms een andere vrouw zien en denken: lets smack that.
Wat de vrouwen van Akon ervan vinden, weten we niet. Maar het zit er dik in dat ze zich weleens Mrs. Lonely voelen als Akon weer eens lange tijd van huis is. Goh, daar zou je wel een nummer over kunnen schrijven...


Amy is seksverslaafd
>>Lees meer
devider
Usher krijgt klappen
>>Lees meer
devider
Rick gaat naar veronica
>>Lees meer
devider
Britney's tampon hangt eruit
>>Lees meer
devider
Bavaria is winning voor charlie sheen
>>Lees meer
devider
Anouk brengt nieuw album uit op eigen label
>>Lees meer
devider
Lindsay barst in tranen uit
>>Lees meer
devider
Enrique en anna waren getrouwd!
>>Lees meer
devider
Spice girls nu echt over en uit
>>Lees meer
devider
Rihanna wil een filmster worden
>>Lees meer
devider
KickitRadio 2006 - 2021
Mede mogelijk gemaakt door Albersoft.nl